Espectáculos

Do not disturb

Fecha y hora

Dilluns 19

20:00h

“Do not Disturb, No molestar” ens trasllada a un dia de feina a qualsevol fàbrica de principi segle XX. Quatre personatges singulars treballats per a provocar al públic sentiments de tots tipus, aquests sentiments que només floreixen quan ens veiem reflectits. Personatges portats al límit: al límit de risc, d’absurditat i també al límit de la tendresa.

El desenvolupament de l’espectacle transcorre al llarg del muntatge d’una màquina. Una màquina que és una roda de 2,5 metres de diàmetre i uns 120 quilos de pes. Els quatre personatges de “Do not Disturb, No molestar” tenen instruccions de construir aquesta roda però, en realitat, no saben exactament com ha de quedar i molt menys quin ha de ser el procés de muntatge. Serà aquest desconeixement el causant de totes les situacions divertides, emocionants i arriscades que sorgeixen durant l’espectacle.

“Do not Disturb, No molestar” parla també de petites coses, de relacions humanes i com aquestes poden influir directament en un procés més global. De la idea comú de la molèstia des d’angles absolutament oposats, de com el que és molt molest per a uns, per a d’altres pot resultar el més normal.